Masaža stopal

 

Se želite naučiti pravilno masirati stopala ? Ali pa želite z masažo stopal presenetiti svoje najdražje? 

 

Refleksna masaža je zelo priljubljena masaža, saj je enostavna in zelo učinkovita. Po masaži se počutite sproščeni in polni energije. Poleg tega razstruplja telo, izboljša prekrvavitev telesa, zvišuje naravno odpornost, izboljša koncentracijo in mentalne funkcije ter povečuje čustveno ravnovesje. Z masažo skušamo harmonizirati motene energetske tokove, obenem pa se sproži proces samozdravljenja.
 

Refleksna masaža stopal temelji na predpostavki, da imajo vsi organi in organski sistemi pripadajoča mesta, tako imenovane refleksne cone, ki odsevajo trenutno psihično, fizično in energetsko stanje človeka. S stimulacijo refleksnih con se lajšamo napetosti, izboljšuje oskrba s krvjo, omogoča neovirano delovanje živčevja in ponovno vzpostavi harmonija med telesom in duhom. Spoznali boste torej eno najučinkovitejših terapevtskih metod naravnega zdravljenja, s katero boste  lahko omilili ali odpravili vrsto težav, s katerimi se srečujete v vsakdanjem življenju.

 

Komu je tečaj namenjen 

Tečaj je namenjen vsem, ki se želite naučiti osnov refleksne masaže stopal z namenom, da jo boste lahko varno izvajali doma.

 

 

Program delavnice:

Na tečaju se boste naučiti osnovne tehnike masaže, katere lahko uporabljate doma.

- osnove refleksne masaže

- zemljevid refleksnih con na stopalu

- tehnike masaže – praksa (priprava, sprostitvena masaža, različne tehnike)

- reakcije med in po masaži

- praktično dela v parih

 

Predznanje ni potrebno!

 

Obseg: 6  pedagoških ur

 

Termin izvedbe:  

 

Lokacija: Ljudska Univerza Kranj

 

Cena: 83,00 EUR z DDV

 

Svetovanje:

 

 

 

Renata Dobnikar
T: 04 280 48 16

renata.dobnikar@luniverza.si

 

Akcija in popusti