Skip to main content

Dnevi svetovanja za znanje

 

  1. september  | 15:30 – 17:30

Predstavitev Svetovalne dejavnosti v izobraževanju odraslih osebam iz Ukrajine z začasno zaščito v Sloveniji

LUK-medgeneracijski center, Cesta talcev 7, KRANJ

Predstavitev postopkov za vpis v formalno izobraževanje, kako prevesti spričevala in vrednotenje izobraževanja pri ENIC-NARIC centru, izpiti iz znanja slovenščine na vstopni in osnovni ravni, iskanje zaposlitve v Sloveniji.

 

  1. septembra | 13:00 - 14:00

Srečanje partnerjev strateškega sveta SDIO

Grad Khislstein, Tomšičeva ulica 44, KRANJ

Srečanje partnerjev strateškega sveta za svetovalno dejavnost v izobraževanju odraslih v upravni enoti Kranj in prevzem dogovorov.

 

  1. septembra | 17:00 - 18:00 

Svetovanje za izobraževanje

Mestna knjižnica Kranj Gregorčičeva ulica 1, KRANJ

Ste brezposelni ali zaposleni in bi želeli spremeniti svojo kariero? Ob pomoči svetovalke preverite svoje karierne cilje in sprejmite karierne odločitve. Raziščite možnosti razvoja kariere in opredelite dodatna izobraževanja in usposabljanja, ki bodo pripomogla k doseganju zastavljenih kariernih ciljev.

 

  1. septembra |

Dan za skrito znanje

Radio Kranj Stritarjeva 6, KRANJ

Predstavitev vrednotenja jezikovnih in digitalnih kompetenc in predstavitev Nacionalnih poklicnih kvalifikacij v prispevku na Radio Kranj.

 

  1. septembra | 13:00 - 17:00 

Stojnica znanja

Glavni trg ob vodnjaku Glavni trg, KRANJ

Na prireditvi  “KR petek je” bomo predstavljali delovanje Središča za samostojno učenje in programe višjih strokovnih šol. Na stojnicah se bodo predstavile tudi višje strokovne šole iz Gorenjske: Višja strokovna šola, Šolski center Kranj, Višja strokovna šola za gostinstvo, velnes in turizem Bled in Višja policijska šola.

Ostale novice

Vse novice

Ne odlašajte,
vpišite se že danes

Vpis Vpis Vpis