Prijave


Spoštovani znanja željni!

 

Vstopili ste v hram znanja, ki svoja vrata odpira že več kot 50 let. Ste eden/ena od več kot 150.000 obiskovalcev, željnih različnih znanj.
 
⇒  Želite postati vzgojitelj predšolskih otrok, bolničar, ekonomski tehnik, tehnik varovanja ali računalništva?

⇒  Ali morda diplomirani ekonomist, organizator socialne mreže, inženir varovanja ali magister ekonomije?

⇒  Morda želite le izboljšati svoje poklicne veščine in pridobiti nacionalno poklicno kvalifikacijo: socialni oskrbovalec, knjigovodja, računovodja ali maser.

⇒  Pri učenju tujih jezikov imamo dolgoletno tradicijo izobraževanja in razvijanja novih metod učenja angleščine, nemščine, francoščine, italijanščine, španščine, ruščine in slovenščine.

⇒  Na voljo so še drugi tečaji, delavnice, študijski krožki in učna pomoč za tiste, ki se morebiti znajdete v stiski.

⇒  Tu smo zato, da vam pomagamo graditi vašo poklicno pot, osebno rast, samozavest, samoučinkovitost.

 
⇒  Krog znanj bomo širili in prilagajali vašim posebnim željam, potrebam in ciljem.

 

 

Znanje je kot zlato; je naša najboljša naložba, ki oplemeniti naše življenje, zato prijazno povabilo tudi Vam, da se nam pridružite!

 

Ljudska univerza Kranj nudi odraslim kakovostne možnosti za pridobitev formalne izobrazbe ali usposobljenosti za opravljanje določenega poklica, za razvoj različnih kompetenc (komunikacija, tuji jeziki, digitalna znanja, socialne kompetence, samoiniciativnost, podjetnost) in za pridobitev drugih znanj in spretnosti, ki jih odrasli v različnih obdobjih življenja potrebujejo. Ob tem, ko raste in se širi področje delovanja Ljudske univerze Kranj, pa imamo vedno v mislih prebivalstvo lokalnega okolja, ki mu želimo ponuditi le najboljše na področju vseživljenjskega učenja in izobraževanja.