Knjiga vtisov

 


Dne 1.10.2018 sem se udeležila aktivnosti; Risanje mandal. Delavnica je bila zelo dobro organizirana. Mentorica nas je pričakala optimalno pripravljena. Podala nam je izhodiščne točke in spodbudila tudi naše spontano ustvarjanje. Za ustvarjanje smo imeli na razpolago vse pripomočke in materiale. Od platna, svinčnikov, radirk, šestil, čopičev, barv, podlage, itd. Prehitro je minil predviden čas, tako da smo bili zelo veseli za odobreno podaljšanje. Zahvaljujem se za odlično organizirano delavnico iz strani MCKja.


Lep pozdrav,

Vladka MatijevecPozdravljeni,
 

Želela bi pohvaliti gospo Marjano Gašper – učiteljico italijanščine.

Njena prijaznost in simpatičnost sta po mojem mnenju velik plus pri odločanju o nadaljevanju tečaja!

Njene ure so krasne :-)


Udeleženka tečaja tujih jezikov (24.1.2018)Pozdravljeni,
 

Iskreno se zahvaljujem za prejšnji četrtek, ker ste se tako lepo potrudili za nas. Vedno nas presenetite s zanimivimi temami in izvirnimi darili. Zagotovo lahko rečem, da bolje učim, ker se tudi sama učim od starejših slušateljev, kot so moji dijaki v šoli. Lepo.

Pozabila sem omeniti, da res cenim, kaj vse delate v Medgeneracijskem centru. Fascinantno. Škoda, ker imam premalo časa za vse kar bi si želela ogledati in delati.


predavateljica na LUK (19.12.2017)Pozdravljeni! Obiskovala sem tečaj Potovalne anglescine v Pirnicah pri ga. Moniki Maku.S tecajem sem bila zelo zadovoljna, pohvala pa predavateljici ga. Moniki, ki nam je odlicno predala znanje anglescine v kratkem casu! Upam, da jeseni lahko nadaljujemo s tecajem v Pirnicah?


ga. Metka (2.5.2017)Tečaj popotne angleščine in učenje uporabnih fraz je bil poučen in zanimiv. Gospa Monika je s svojim pristopom in vajami z "listki" delovala zelo pozitivno in sproščeno, kar je pripomoglo k pridobivanju moje jezikovne samozavesti. Na tečaju sem zelo uživala in upam, da se jeseni zopet vidimo.


ga. Fani (26.4.2017)


 

Pozdravljeni! Tudi moje mnenje je, da je bil tecaj popotne anglescine v Pirnicah (lokacija bi mi bolj ustrezala v centru Medvod) uspesen in prijeten. Nasa uciteljica Monika ga je naredila taksnega z izbranimi metodami dela pa tudi s svojo toplino in vedrino. Hvala, Monika, pogresale te bomo! 

ga. Vanda (26.4.2017)


 

Prijavila sem se na tri tečaje. Žal je bilo za računalništvo in bistroum premalo prijav. Upam, da jih bo v jeseni več. Obiskovala pa sem tečaj potovalne angleščine in sem bila zelo zadovoljna. Kar prehitro je minilo. Naučila sem se dovolj za en tečaj in upam, da se jeseni ponovno vidimo v Pirničah ali pa v Medvodah. Pohvalit moram tudi predavateljico. Zelo mi bo žal, če ne bomo več sodelovale. lep pozdrav in uspešno zbiranje prijav


ga. Zvonka (26.4.2017)Pozdravljeni!
 

Pišem vam v imenu celotne skupine, ki se izobražujemo na LUK in sicer na tečaju jezikoslovnega usposabljanja iz angleščine. Radi bi se vam zahvalili za izobraževanje, ki ste nam ga omogočili. Vse pohvale gredo tudi naši predavateljici ga.Moniki Maku, ki nam je snov odlično predajala, s svojo dobro voljo pa nas pripravila, da smo se lažje učili.
 

Naša želja po znanju je velika, zato bi bili nadaljevanje tega tečaja zelo veseli.
 

Najlepša hvala in lep pozdrav
 

ga. Andreja (25.4.2017)V zadnjih nekaj mesecih sem na Ljudski univerzi Kranj obiskovala program za Socialno oskrbovalko na domu, ki sem ga uspešno zaključila z NPK izpitom. Nanj so nas predavatelji in dekleta na Ljudski univerzi Kranj odlično pripravili. Ne dvomim, da ga s tako podporo lahko naredi vsak, ki se redno udeležuje vaj in predavanj. Z uspešnim zaključkom si tako pridobi nov poklic, na splošno pa tudi znanje, ki je zelo uporabno za nas same in naše bližnje.


udeleženka usposabljanja za socialnega oskrbovalca na domu (1.3. 2017)S potekom tecaja popotna angleščina na UZS sem zares zadovoljna!

Lep konec tedna in pozdrav,

K.M. - članica univerze za starejše pri LUK (24.2.2017)