DIGITALNE VSEBINE

 

Brez računalniških znanj danes ne gre več.

Življenje je lahko bolj enostavno in prijetno, če smo vešči uporabe interneta in elektronske pošte, izvajanja naročil, naročanja na zdravniške preglede, nakupovanja letalskih kart ter rezervacije počitniških destinacij,  uporabe e- bančništva, zbiranja informacij, shranevanja fotografij, elektronske komunikacije z znanci in prijatelji in še mnogo drugega tako preko računalnika, kot preko pametnih telefonov.

Ker je internet ogromen prostor, ki se dnevno širi, pa na vseh tečajih, ne glede na vsebino, prejmete tudi navodila kako poskrbeti za varnost na internetu, kako se zaščititi pred virusi in spletnimi nepridipravi, ki vam ob trenutku nepazljivosti hitro ukradejo osebne podatke.

 

 

NOVO - Vsi člani UZS s plačano članarino imajo možnost obiska 2 urnega brezplačnega tečaja za uporabo aplikacij za brezplačno komunikacijo preko pametnih telefonov  Viber ali WhatsApp

Ostanite v vsakodnevnem stiku z družinskimi člani in prijatelji, tudi če se odpravijo v tujino ter prihranite denar.

 

 

Viber

Viber je aplikacija za pametne telefone za brezplačno pošiljanje sporočil in klicanje prek interneta ter pošiljanje fotografij. Uporabljate lahko z vklopljenimi mobilnimi podatki ali preko Wi-fi brezžične povezave.

 

WhatsApp

Aplikacija za hitro, preprosto in varno sporočanje in brezplačne klice. Uporabljate lahko z vklopljenimi mobilnimi podatki ali preko Wi-fi brezžične povezave.