Do zdravja in vitalnosti z Body tehniko

 

Živimo v svetu, kjer se večina, ne glede na starost, s stresom spopada vsakodnevno. Zato se vprašanje postavlja samo od sebe: kako lahko na čim manj stresen način izboljšati kakovost našega življenja.

 

Body tehnika je inteligenten sistem vadbe, ki prvenstveno posameznika uči, kako ravnati v vseh aspektih našega obstoja - fizičnem, organskem, hormonalnem, energijskem, duhovnem. 

 

Na pasiven in aktiven način pripomore k spoznavanju delovanja telesa, zmanjševanju vseh dejavnikov tveganja za razvoj osteoporoze, bolezni srca in ožilja, preprečuje oziroma odpravlja urinsko popuščanje ter bolečine v mišicah in sklepih. Se sliši nemogoče? Telo je visoko inteligenten "stroj" z izredno občutljivimi sistemi samoobnove.

Namen programa je podajanje teoretičnega in praktičnega znanja s preprostimi nasveti, ki jih lahko nemudoma vključite v vaš vsakdan. 

Spoznali boste moč pravilnega dihanja, njegove sinhronizacije s kretnjo, vpliva na vaš mišični, kostni, organski in energijski sistem. Predvsem pa se bomo v praksi posvetili enostavnim in učinkovitim vajam, s katerimi boste revitalizirali vaše telo, izboljšali gibljivost, povečali moč, izboljšali vašo držo in preprečili marsikatero tegobo, s katero se spopadate.

 

Vodi: Barbara Tavčar – Master body inštruktorica

 

Kot bivša tekačica na smučkah je celo življenje predana športu.

“Ambasadorka”  body tehnike v Sloveniji verjame, da se predanost in ljubezen do tehnike  kaže v njeni neizmerni energiji in želji pomagati vsakemu posamezniku.

V Zagrebu kot MbodyI izobražuje na Kineziološkem učilištu body tehnike, v vlogi predavatelja pa se pojavlja tudi na dogodkih po Sloveniji.

 

Trajanje: 15 ur - enkrat tedensko po eno uro (od februarja dalje ob petkih ob 9.00)