Skip to main content

ZAPOJMO, ZAIGRAJMO, ZAPLEŠIMO IN ŽIVLJENJE PROSLAVIMO

 

V torek, 3. oktobra smo v LUK - medgeneracijskem centru s kulturnim in družabnim dogodkom obeležili Mednarodni dan  starejših. Prepričali smo se, da se ste aktivni starejši, s svojimi izkušnjami in znanji še kako pomembni za vključujočo, razumevajočo in zdravo družbo.

Na dogodku smo se neizmerno nasmejali domislicam Fine gospe, kjer sta se predstavila starejša predstavnika gledališča iz Medgeneracijskega društva z roko v roki. Mlajši predstavniki Kulturno, umetniškega in izobraževalnega  društva APéL so nas zabavali z gledališko improvizacijo. Plesna skupina Cowboy ritem je na noge dvignila polno dvorano.

Najbolj pa smo veseli prispevka udeležencev in udeleženk naših programov medgeneracijskega  sodelovanja, brez katerih dogodek še zdaleč ne bi bil tako bogat. Hvala ljudskim pevkam, kitaristkam in citrarkam, ustvarjalkam ročnih del in likovnim ustvarjalcem za čudovito razstavo.

Dogodek je domiselno povezala gospa Monika Tavčar, obiskovalci pa ste napolnili dvorano LUK - medgeneracijskega centra do zadnjega kotička in nam tako sporočili, da si podobnih dogodkov še želite. Kmalu se zopet vidimo.

 

Ostale novice

Vse novice

Ne odlašajte,
vpišite se že danes

Vpis Vpis Vpis