Skoči na glavno vsebino

Pridružite se nam na Tednih vseživljenjskega učenja 2024

Na številnih prizoriščih Tednov vseživljenjskega učenja - TVU 2024 se bodo že 29. leto zapovrstjo prepletali učenje, druženje, ustvarjalnost in zabava!

(kliknite na zgornjo sliko za ogled promo filmčka)

TVU so najvidnejša promocijska kampanja na področju izobraževanja in učenja v Sloveniji. Krovna tema letošnjih TVU je Učenje je življenje – naj krepi in radosti! Za vas smo od 10. maja do 16. junija 2024 pripravili 97 brezplačnih priložnosti za prepoznavanje lastnih spretnosti ter spoznavanje in razvijanje novih, ki jih bo ponudilo kar 57 izvajalcev. S projektom opozarjamo na vseprisotnost pa tudi pomembnost učenja – v vseh življenjskih obdobjih in za vse vloge, ki jih posameznik v svojem življenju prevzema.

Paleta izvajalcev Tednov vseživljenjskega učenja 2024 na območju Kranja in sosednjih občin je pestra, saj so med njimi ustanove, društva, nevladne organizacije, interesne skupine in drugi s področja formalnega in neformalnega izobraževanja, dela, kulture, socialnih zadev, ekologije, zdravstva, turizma, športa in še mnogi drugi. Raznovrstnost izvajalcev z najrazličnejših področij delovanja bo vplivala na dragoceno vsebinsko raznolikost prireditev in drugih dejavnosti v okviru TVU.

Še posebej lepo vas vabimo na Parado učenja, da skupaj praznujemo. 22. 5. 2024 med 9.00 in 14.00 se bomo družili pred Prešernovim gledališčem v Kranju, kjer za vas pripravljamo številne stojnice, delavnice, odrski program in presenečenje.

Več o programu Tednov vseživljenjskega učenja si lahko preberete na POVEZAVI.

V okviru Tednov vseživljenjskega učenja 2024 tudi razpisujemo fotografski natečaj na temo Starajoča se družba in medgeneracijsko povezovanje. Fotografije sprejemamo do 15. 4. 2024 do 00.00 na e-mail: tvu@luniverza.si. Več informacij o fotografskem natečaju si lahko preberete na POVEZAVI.

Soustvarjalci in izvajalci projekta prispevamo k udejanjanju slogana »Slovenija, učeča se dežela« – pri čemer ste najpomembnejši ravno vi – udeleženci dogodkov v TVU.

Izkoristite številne priložnosti za nova znanja. Veselimo se druženja z vami. 

Ostale novice

Vse novice

Ne odlašajte,
vpišite se že danes

Vpis Vpis Vpis