Skoči na glavno vsebino
Jezikovna šola

Jezikovna šola

Pestra ponudba tujih jezikov

Tečaji angleščine, nemščine, francoščine, italijanščine, španščine, ruščine in ostalih jezikov, ki jih potrebujete.

Teme so zanimive in aktualne, izbrane so tako, da ustrezajo najširši populaciji. V njih najdete vse - od predstavljanja, telefonskih pogovorov, obiska v tujini, pogovorov o vaši družini in službi, od sodobnih družbenih tem in kulture pa do običajev in posebnosti dežel, katerih jezika se učite.

Vpišete se lahko osebno na Ljudski univerzi Kranj

ali nas pokličite na 04 / 280 48 00 oz. nam pišite na informator@luniverza.si

 

 

Prevajanje

Jezikovna šola pri Ljudski univerzi Kranj ponuja prevajalske storitve za različne vrste besedil - od poljudnih do strokovnih.

Naše prevajalske storitve so:

  • strokovne,
  • zanesljive,
  • zaupne in
  • računalniško podprte. 

 

Najbolj pogosti jeziki naših prevajalskih storitev so angleščina, nemščina, italijanščina, španščina, francoščina in ruščina.
Za prevod v druge jezike se lahko dogovorimo posebej. 

Vesele urice

Happy hours so namenjene vsem, ki ste se učili, se še učite ali pa se morda še boste učili angleščino, nemščino, italijanščino, španščino, francoščino ali ruščino in si želite konverzacijo v tujem jeziku na sproščen in neformalen način z novimi obrazi - ob kavi ali pijači. 

Happy hours so za vse udeležence brezplačne.

Konverzacijske urice v tujem jeziku bomo izpeljali v prostorih LUK - medgeneracijskega centra, Cesta Talcev 7, Kranj, enkrat na mesec v sodelovanju s strokovnimi in izkušenimi profesorji naše jezikovne šole.

Učitelji - pridružite se naši ekipi!

V izobraževalnem letu 2023/2024 vabimo k občasnemu sodelovanju zunanje sodelavce za poučevanje angleščine, nemščine, italijanščine, španščine, francoščine, ruščine in slovenščine.

Pisne prijave z življenjepisom sprejemamo na naslov Ljudska univerza Kranj, Cesta Staneta Žagarja 1, 4000 Kranj ali po e-pošti renata.dobnikar@luniverza.si.

Več informacij dobite po telefonu 04 280 48 16 ali osebno v prostorih Ljudske univerze Kranj.