Skoči na glavno vsebino

Program medgeneracijskega sodelovanja: Mala šola aromaterapije, Eko teden in digitalna prva pomoč

Mala šola aromaterapije

Sreda, 20. 3. 2024 ob 17.00 - LUK - medgeneracijski center

 

V sklopu programa medgeneracijskega sodelovanja v Kranju vas vabimo, da se udeležite predavanja o aromaterapiji. Predavanje je namenjeno svojcem oseb z demenco, ki bi želeli sami več vedeti o aromaterapiji in to vedenje uporabiti za svoje potrebe. Izobraževanje o aromaterapiji je za svojce oseb z demenco koristno in sproščujoče. Vabljeni tudi ostali.

Digitalna prva pomoč v Naklem - NOVO !

Četrtek, 14. 3. 2024 in 21. 3. 2024 od 16.00 - 18.00 - Medgeneracijski center Naklo

Imate težave pri urejanju fotografij, nalaganju in uporabi različnih aplikacij, z brskanjem po spletu ali z uporabo e-storitev?

Vabljeni na delavnico, kjer vam bomo po predhodnem dogovoru ponudili individualno pomoč pri uporabi pametnega telefona. Ne zamudite priložnosti za nadgradnjo svojega znanja pri uporabi digitalne tehnologije!

 

Festival  EKO teden Kranj, 28. in 29. 3. 2024 tudi v LUK - medgeneracijskem centru

Četrtek, 28. 3. 2024 ob 9.30

V sklopu Eko tedna pripravljamo v LUK - medgeneracijkem centru dva dogodka. Vrtčevski otroci in njihovi stari starši bodo na ustvarjalni delavnici »Smet v svet« odpadni embalaži vdihnili novo življenje.

Petek, 29. 3. 2024 ob 10.00 

Na začetku vrtnarske sezone pa vabimo na predavanje: Pot k samooskrbi in izmenjevalnico semen. Na predavanju boste izvedeli, kako pripraviti kompostno prst, kako vzgojiti sadike zelenjave  in sadja ter nekaj dejstev o semenih.  Predavanje se bo zaključilo z izmenjavo semen. Prinesite jih s seboj.

Ostale dogodke v sklopu festivala in soorganizatorje najdete na povezavi: ekoteden.si

 

Podroben program medgeneracijskega sodelovanja v občinah Kranj, Naklo, Šenčur in Preddvor najdete na spodnjih povezavah:

Občina Kranj   Občina Naklo   Občina Preddvor   Občina Šenčur

Ostale novice

Vse novice

Ne odlašajte,
vpišite se že danes

Vpis Vpis Vpis