Skoči na glavno vsebino

DIGI Mentor

DIGI Mentor

Uspešnost podjetij se danes meri tudi po tem, kako dobro znajo upravljati z znanjem v organizaciji. Izvajanje mentorskih programov v podjetjih ni več redkost, saj se uspešna podjetja vse bolj zavedajo pomembnosti prenosa znanja iz starejših bolj izkušenih sodelavcev na mlade, ki komaj vstopajo na trg dela.

Ključni faktor uspešnosti mentorskega programa pa je izvedba kontinuiranih izobraževanj za mentorje, na katerih osvojijo in poglobijo znanja za grajenje mentorskega odnosa in jih stalno spopolnjujejo ter ostajajo v koraku z razvojem znanja in tehnologij.

Program Digi Mentor  je program usposabljanja mentorjev v podjetjih s ciljem izboljšati njihove kompetence predvsem na področju digitalnih vsebin in učinkovite komunikacije.

( Program je primeren za delodajalce, ki se prijavljate na razpis ZRSZ Hitrejši vstop mladih na trg dela.)

PROGRAM JE NAMENJEN

Vsem mentorjem v podjetjih, starejšim zaposlenim, ki si želijo izboljšati svoja računalniška znanja in komunikacijo na delovnem mestu.

NAČIN IZVEDBE

Delavnica

KRAJ IZVEDBE

na Ljudski univerzi Kranj ali na lokaciji podjetja/naročnika

TRAJANJE PROGRAMA

30 ur

TERMIN IZVEDBE

Po dogovoru z naročnikom

 

 

Mnenje udeleženca

Izobraževanje na temo digitalnih kompetenc in asertivne komunikacije se mi je zdelo odlično izvedeno. Oboje pride prav tako na delovnem mestu kot tudi doma. Posebej bi pohvalil oba predavatelja, za odlično predstavitev in razlago svojega področja. Mogoče se še kdaj vidimo.
(Tomaž Jeruc Praprotnik)

Izobraževanje je bilo zanimivo in kvalitetno pripravljeno in kvalitetno izvedeno. (Matjaž Čede)

Cena delavnice

za posameznike: 288,00 EUR z DDV 

podjetja: kontaktirajte nas in vam
bomo pripravili ponudbo

Dodatne informacije:

Ne odlašajte,
vpišite se že danes

Vpis Vpis Vpis